Penis weetjes

1. Gebruik hem of verlies hem.
Met regelmaat een erecties helpen om uw penis in vorm te houden. Als u penis wilt behouden in een gezonde staat, dan moeten de spieren van de penis periodiek worden verrijkt met zuurstof. De hersenen hebben een automatische penis onderhoud functie ingebouwd. Impulsen van de hersenen veroorzaken erecties tijdens de droomfase van de slaap, de REM fase genoemd. Het maakt niet uit, of u een hete seks droom heeft of een nachtmerrie, uw penis ondervindt harde periode tijdens de slaapcyclus. Zonder regelmatig erecties, kan het weefsel minder elastisch worden en krimpen, waardoor de penis 1-2 centimeter korter wordt. Een apparaat zoals een vacuümpomp, kan de penis doen zwellen met bloed, en als er fysieke erectie problemen zijn kan een vacuümpomp helpen de penis gezond te houden.

2. Voorplanter of showman.
Anders dan in de volksmond wordt gezegd er is geen relatie tussen de afmeting van de slappe penis en zijn volledige erectie lengte. Een man wiens penis er klein uit ziet zou een verrassend grote erectie kunnen krijgen. Uit metingen blijkt dat kortere slappe penissen de neiging heeft om tweemaal zoveel lengte te krijgen als een meer slappe penis. Ongeveer 12% van de penissen groeit een derde of minder van hun totale lengte bij een erectie, en ongeveer 7% verdubbeld in lengte.

3. De plezier zone.
Veel mensen denken dat de onderkant van de eikel (kop) van de penis en de onderzijde van de schacht het meest gevoelig zijn voor seksueel genot. De onderkant van de eikel en de onderkant van de schacht hebben de hoogste gevoeligheid voor de meerderheid van de mannen, gevolgd door de bovenzijde van de eikel, en dan de linkse en rechtse zijde van de penis.

4. Gevoeligheid daalt met leeftijd.
De leeftijd van mannen beïnvloed de gevoeligheid van de penis, al is moeilijk precies te zeggen met hoeveel. Vanaf de vijfentwintig jarige leeftijd begint de gevoeligheid te dalen. De scherpste daling in gevoeligheid wordt gezien in de leeftijd tussen 65 en 75 jaar.

5. Vibrators werken ook voor de Penis.
Ze werken ook op de penis. In feite, zijn de trillingen net zo effectief op de penis. Ze worden daarom vaak ingezet bij letsel aan het ruggenmerg . De vibrator wordt dan meestal tegen de onderkant van de eikel gehouden voor het gewenste effect.

6. Er is meer dan het oog ziet.
“de meeste jongens zouden trots zijn dat hun penis twee keer zo lang is als ze denken”
Dat komt omdat de helft van de lengte van de penis is in je lichaam zit verscholen in uw bekken en gekoppeld aan uw schaambeen. Hier bevind zich het deel wat aan het oog is ontrokken.

7. Uw Penis
Is de huid van uw penis een habitat voor diverse gemeenschappen van bacteriën? Uit studie blijkt dat er in totaal van 42 unieke soorten bacteriën te vinden zijn in de huid van de penis. Daarbij opgemerkt dat onbesneden en besneden penis niet dezelfde verscheidenheid en overvloed van bacteriën hebben.

8. De meeste mannen zijn niet besneden.
Ongeveer 30% van de mannen in de leeftijd van 15 en ouder zijn besneden . Aantalen variëren sterk afhankelijk van religie en nationaliteit. Bijna alle Joodse en Moslim mannen in de wereld zijn besneden, en zijn samen goed voor bijna 70 procent van alle besneden mannen wereldwijd.

ervaar de innerlijke rust