Handboek Penis zorg

Geen enkele man wil eigenlijk een ongezonde penis, en een verrassend aantal mannen besteden een aanzienlijke hoeveelheid tijd aan de zorg van de penis. Maar nu penisgezondheid verwaarlozen kan problemen betekenen op latere leeftijd dus alle mannen moeten er een punt van maken om zorg voor de penis deel van hun dagelijkse routine te laten worden. Enkele richtlijnen voor het behoud van een gezonde penis.

Stap 1. Houd het schoon, alstublieft.

Dit lijkt misschien simplistisch, maar uit onderzoek is gebleken dat steeds meer jongens het dagelijks wassen een belangrijke aspect van de penis zorg. Een dagelijkse douche is echt de eerste stap naar betere penis gezondheid; wassen weg met het geaccumuleerde zweet, urine, dode huidcellen en andere stoffen. Dit helpt om te voorkomen dat infecties, irritatie, en uiteraard onaangename geuren die uit een minder dan hygiënische verzorging van de penis voortkomen. Voor mannen die besneden zijn, is dit vooral belangrijk; degenen die dit verwaarlozen kan een opeenstapeling van smegma onder de voorhuid, die tot een gezwollen, pijnlijke, ongezonde uitziende penis leiden.

Stap 2. Kleed je voor succes.

Die strakke jeans ziet er misschien geweldig uit, met name van achter, maar mannen die ze dragen doen zichzelf geen goed als het gaat om de gezondheid van de penis. Strakke kleding zoals tangaslip, strakke jeans en fietsbroeken kan de doorstroming van het bloed beperken in het relevante deel van de anatomie. Op de lange termijn, kan een slechte bloedsomloop leiden tot schade aan de zenuwen en dat kan van invloed zijn op de aangename sensatie in deze afdeling. Niet te strakke, en natuurlijke stoffen zijn het beste keuze; kleding moeten passen goed genoeg om te voorkomen dat te veel nadruk op de voorkant ontstaat, en nog steeds toestaan dat de jongens beneden kunnen ademen.

Stap 3. Niet overslaan het jaarlijkse examen.

Geen man wil om het jaar een middag doorbrengen op een onderzoekskamer, een pijnlijke katoen gewaad dragen terwijl een vreemdeling zijn edelendellen inspecteert. Maar dit is één aspect van de penis zorg die geen mens zou moeten overslaan. Om de apparatuur in optimale staat te houden is een controle op een regelmatige basis – ten minste eenmaal per jaar – nodig om te detecteren op voortekenen van potentieel ernstige ziekten. Terwijl een bezoek aan de huisarts niet iemands idee van een leuke tijd is, kan het verzorgen van penisgezondheid zorgen, dat de echte goede tijden in de gouden jaren ook goed blijven kunnen.

Stap 4. Beschermen, beschermen, beschermen.

Ongeacht hoe heet het met een nieuwe een partner kan worden, en het is geen kwestie hoe schoon dingen zijn er geen excuus ooit goede bescherming overslaan, tenzij je in een toegewijd, monogame relatie zit. Zelfs als er geen symptomen van overdraagbare ziekten aanwezig zijn, je partner kan zijn besmet veel ziekten nemen weken of zelfs maanden de tijd voor er zich tekenen vertonen, en in sommige gevallen zijn er zelfs geen symptomen. Dit betekent dat zelfs mensen die denken dat ze perfect gezond een partner kunnen infecteren, dus voor de veiligheid van beide partijen, zou een condoom altijd een vereiste moeten zijn.

ervaar de innerlijke rust