Correct meten

Het correct meten van uw penis is niet zo gemakkelijk als je zou denken. Eigenlijk is het een beetje lastiger als u denkt en als u zich afvraagt hoe u het zelf kunt doen dan bent u hier aan het juiste adres. En vergeet niet de afmeting van de penis is niet alleen over de lengte.
Laten we eerst beginnen met het meten van de lengte, hoe meet je penislengte. De Penis lengte moet alleen worden gemeten wanneer u een volledige erectie hebt. Na het bereiken van een erectie een liniaal pakken en deze plaatsen naast uw kleine vriend. Druk vervolgens op het uiteinde van de liniaal. Met dit zachtjes duwen krijgt u waarschijnlijk 1-3 cm meer lengte of soms zelfs iets meer.

De grootte van de erectie is over het algemeen afhankelijk van aantal factoren met inbegrip van de tijd van de dag. Dus om een 100% betrouwbare resultaten te krijgen is het beter als u 3 verschillende metingen doet:
•Eén in de ochtend
•Eén in de middag
•en een in de avond

Neem deze drie metingen tel ze op en deel ze door drie. Op deze manier zul je een meeting krijgen die zo dicht mogelijk komt bij uw ware penislengte.

Na de lengte van de penis moet u nu de omtrek meten uw penis. De omtrek meten is eigenlijk een iets moeilijker!

Waarom?

U doet er weer goed de meting van uw penis in de ochtend, middag en avond te herhalen. Maar elke keer moet u 3 verschillende metingen doen! Voor het meten van uw penis omtrek gebruikt u een meetlint. Om goed te kunnen meten meet uw eerst de omtrek aan de basis van uw schacht, dan in het midden van uw schacht en als laatste direct onder de eikel. Neem deze drie metingen, tel ze op en deel ze door drie. Nu heb je de omtrek van de penis. Zoals bij de lengte van de penis doen we dit drie keer (ochtend, middag, avond).

Laten we nu dan maar beginnen met lengte van de penis:
•Is de penis minder dan 10 cm hebt u een micropenis.
•als uw penis ergens tussen 10-12 cm is u zijn kleine.
•als u overal tussen bent 12 en 16 cm heeft u een gemiddelde grootte penis .
•als uw penis 16-20 cm groot is dan hoort u bij de grote jongens.
•als de penis de 20 cm voorbij gaat dan kunt u gemakkelijk een porno ster worden.

De gemiddelde omtrek van de penis is ongeveer 12-13 cm echte betrouwbare cijfer over de omtrek zijn er eigenlijk niet.

ervaar de innerlijke rust